Preskoči na vsebino Preskoči na vsebino

Nagrada za inovativen projekt 2013 - Darujem in berem – projekt zagovorništva v Mariborski knjižniciin

Informacije
Začetek:20. 11. 2013 10.00

V sredo, 20. novembra 2013 smo slovenski knjižničarji ponovno praznovali Dan splošnih knjižnic. Po vseh slovenskih splošnih knjižnicah so se na ta dan odvijali različni dogodki, pridružili smo se jim tudi v Mariborski knjižnici

Osrednja tema je bila zagovorništvo – med letošnjimi zagovorniki je bil tudi predsednik Republike Slovenije Borut Pahor. Osrednja slovenska prireditev se je odvijala v sredo, 20. novembra 2013 v Aninem dvoru, v Rogaški Slatini, kjer so se knjižničarjem pridružili še drugi znani Slovenci - zagovorniki knjižnic.

Mariborska knjižnica je na osrednji slovesnosti ob Dnevu slovenskih splošnih knjižnic, v Rogaški Slatini, za projekt Darujem in beremprojekt zagovorništva v Mariborski knjižnici, prejela nagrado za najbolj inovativen projekt splošnih knjižnic v letu 2013. Nagrado je razpisalo Združenje splošnih knjižnic Slovenije. Na razpis je lahko kandidirala posamezna splošna knjižnica, ki je izvedla projekt samostojno ali kot nosilka projekta v partnerstvu z drugimi organizacijami v okolju.

Oglejte si program dogajanja v Rogaški Slatini...
Izjave znanih osebnosti - zagovornikov knjižnic

Videoposnetek zagovornikov slovenskih splošnih knjižnic

Vabimo vas, da se prijavite na Sovine E-novice Mariborske knjižnice. V njih vas bomo obveščali o novicah in aktualnih dogodkih.
Prijavi se na novice
SLEDITE NAM | Ikona za Facebook Ikona za Instagram Ikona za Youtube
© 2024 Mariborska knjižnica. Vse pravice pridržane!
Prikaži skrita obvestila