Preskoči na vsebino
Knjižnica Bistrica ob Dravi
Poletni delovni čas (24. jun. - 31. avg.):
torek 13-19
Delovni čas:
torek, četrtek 12-18
Poletni delovni čas: (24. jun. - 31. avg.):
torek 13-19
Delovni čas:
torek, četrtek 12-18
Ulica 27. decembra 2, 2345 Bistrica ob Dravi

Knjižnica Bistrica ob Dravi

Knjižnica Bistrica ob Dravi na FB

Knjižnica Bistrica ob Dravi se nahaja v kraju Bistrica ob Dravi, na poti med Mariborom in Rušami.

  • V Knjižnico Bistrica ob Dravi se lahko ob obisku v knjižnici ali preko spleta vpišete vsi občani, saj je enota kombinirana in namenjena otrokom, mladostnikom in odraslim.
  • Letna članarina za zaposlene znaša 15 EUR, za študente in upokojence 12 EUR.
  • Članarine so oproščeni: mladina do 18. leta, dijaki do zaključka srednje šole, brezposelni, invalidi in uporabniki izposoje v bolnišnico. Uveljavljanje znižane članarine in oprostitve plačila je mogoče ob predložitvi ustreznih veljavnih potrdil: dijaške/študentske/ upokojenske izkaznice, potrdila o šolanju, potrdila Zavoda RS za zaposlovanje ...
  • Z izkaznico Knjižnice Bistrica ob Dravi si lahko izposojate gradivo v vseh enotah Mariborske knjižnice, elektronske knjige na portalu Biblos in zvočne knjige Audibook.
  • Omogočamo tudi izposojo gradiva po pošti.
  • V knjižnici so otrokom, mladostnikom in odraslim na voljo knjige različnih žanrov (dramatika, pesništvo, družbeni, zgodovinski, kriminalni, biografski, znanstvenofantastični in drugi romani, kartonke in slikanice za otroke) in strokovna literatura z vseh področij človekovega znanja (filozofija, psihologija, medicina, zgodovina, umetnost, jezikoslovje itd.). Za izposojo na dom so na voljo tudi dvd-ji z igranimi, dokumentarnimi in animiranimi filmi različnih žanrov (drame, komedije, glasbeni, vojni, pustolovski filmi itd.) in kinematografij (slovenska, evropska, neevropska, ameriška itd.).
  • V čitalnici lahko prebirate domače in tuje časnike in revije, ki si jih lahko izposodite tudi na dom. Občasno pripravljamo različne prireditve in dejavnosti (razstave, pogovore itd.).
  • Vsi dogodki, prireditve in ure pravljic so navedeni v urniku dogodkov.
Ulica 27. decembra 2, 2345 Bistrica ob Dravi
SLEDITE NAM | Ikona za Facebook Ikona za Instagram Ikona za Youtube
© 2024 Mariborska knjižnica. Vse pravice pridržane!
Prikaži skrita obvestila