Preskoči na vsebino Preskoči na vsebino

Nagrada za inovativen projekt 2019 - Hokejska bralna postava

Informacije
Začetek:20. 11. 2019 11.00

Praznovali smo Teden splošnih knjižnic Slovenije
18. - 22. november 2019

Projekt Mariborske knjižnice Hokejska bralna postava prejel nagrado 

Združenje splošnih knjižnic Slovenije je podelilo Mariborski knjižnici nagrado za najboljši projekt slovenskih splošnih knjižnic za uvedbo inovativne storitve za uporabnike. 

Podelitev je bila na osrednji prireditvi ob tednu splošnih knjižnic, v sredo, 20. novembra 2019 v dvorani Instituta informacijskih znanosti v Mariboru.
Pozdravni nagovori: Vesna Horžen, predsednica Združenja splošnih knjižnic, Dragica Turjak, direktorica Mariborske knjižnice, Alenka Iskra, podžupanja Mestne občine Maribor, Danilo Rošker, direktor Slovenskega narodnega gledačišča Maribor, Marjan Gujtman, svetovalec za knjižnično dejavnost pri Ministrstvu za kulturo.
Program: Splošne knjižnice blizu ljudem, avtorica: Ajda Samec; Podelitev nagrad za najboljše projekte v splošnih knjižnicah; Knjižnica.si, spletna stran se predstavi. Program sta povezovala: Breda Podbrežnik Vukmir in Matjaž Stibilj.

Hokejska bralna postava se predstavi. Avtorica posnetka s podelitve: Ajda Samec

Vabimo vas, da se prijavite na Sovine E-novice Mariborske knjižnice. V njih vas bomo obveščali o novicah in aktualnih dogodkih.
Prijavi se na novice
SLEDITE NAM | Ikona za Facebook Ikona za Instagram Ikona za Youtube
© 2024 Mariborska knjižnica. Vse pravice pridržane!
Prikaži skrita obvestila