Preskoči na vsebino

E-knjige Biblos


POSEBNO OBVESTILO
Obveščamo vas, da slovenske splošne knjižnice s ponudnikom e-knjig za leto 2024 še niso sklenile dogovora, zato trenutno ne moremo kupovati novih naslovov elektronskih knjig in obnavljati pretečenih licenc že kupljenih naslovov e-knjig. Lahko pa si še vedno izposojate elektronske knjige na portalu Biblos, pri katerih število izposoj še ni porabljeno.


Izposoja elektronskih knjig za člane Mariborske knjižnice

Na spletnem portalu BIBLOS so prek dostopa na daljavo na voljo elektronske knjige, ki jih lahko prebirate na vaših napravah: bralniki, tablice, pametni telefoni ...
Če še niste član, se lahko vpišete prek spleta tukaj
Za izposojo e-knjig potrebujete: uporabniško ime (akronim knjižnice in številka članske izkaznice) in geslo, ki je identično geslu za servis Moja knjižnica. Primer: uporabniško ime za člane Mariborske knjižnice: SIKMB0199999, geslo: identično geslu za Mojo knjižnico.
Na voljo vam je določeno število izvodov (licenc) posameznega naslova elektronske knjige. V primeru, da so vsi izvodi določenega naslova izposojeni, morate počakati na vračilo. Vljudno vas prosimo, da elektronsko knjigo vrnete takoj, ko jo boste prebrali, ne glede na to, če vam rok izposoje še ni potekel. S tem boste omogočili hitrejše kroženje in dostop tudi drugim. Hvala.

SLEDITE NAM | Ikona za Facebook Ikona za Instagram Ikona za Youtube
© 2024 Mariborska knjižnica. Vse pravice pridržane!
Prikaži skrita obvestila